Aktaş, “31 Mart’ta Recep Sarıdoğan başkan olacak”

Saadet Partisi Körfez Belediye Meclis Üyesi adayı Murat Aktaş, yerel seçimlerle ilgili iddialı konuştu.

Aktaş, 31 Mart’ta Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan’ın beklenen sürprizle seçimleri kazanan taraf olacağını iddia etti.

Murat Aktaş, saha çalışmalarında elde edilen sonuçların çok iyi olduğunu ve Milli Görüş oylarının adrese geri döndüğünü ifade ederek, “Saadet Partisi 1 Nisan sabahı başkanlık mazbatasını almaya hak kazanan taraf olacaktır. Bu beklenen ve tahmin edilen, halkın konuştuğu sürpriz sonuç olarak gerçekleşecektir. Saadet Partisi olarak saha çalışmalarında elde ettiğimiz izlenimler halkın artık kararını vermiş olduğunu gösteriyor. Halk kararını vermiş ve değişiklik isteyenlerin adresi olarak partimiz gösteriliyor. Adayımız Recep Sarıdoğan ilçenin tanınan ve sevilen, dürüstlüğü ile bilinen, kimsenin itiraz etmediği, eleştiremediği bir isim” dedi. Murat Aktaş, belediye başkan adayıyla, meclis üyesi adaylarıyla beğenilen ve eleştiri almayan bir listeye sahip olduklarını da ifade ederek, 1 Nisan sabahı Recep Sarıdoğan Körfez Belediye Başkanı olarak seçimlerden zaferle çıkacaktır” dedi.

29 Mar 2019 - 15:09 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler