BAYRAM; ÇEVRE DENETİMLERDE TAVİZ YOK

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı personeliyle bir araya gelen Genel Sekreter Bayram, çevre denetimleri konusunda asla taviz vermeyeceklerini söyledi.

Çevre denetimlerinde tavizimiz yok

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan personelle bir araya geldi. Genel Sekreter Bayram’ın yanı sıra toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Gökmen Mengüç, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ünal Bostan, Şube Müdürleri ve çalışanlar katıldı. Haftanın bir günü farklı daire başkanlıklarının çalışanlarıyla bir araya gelen Genel Sekreter İlhan Bayram, son toplantısını Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nda yaptı.

MARMARA DENİZİ, GELECEĞİMİZ

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın yaptığı işlerin çok önemli olduğunu ifade eden Genel Sekreter Bayram, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaptığı çalışmalarla diğer kentlere de örnek oluyor. Özellikle yeni büyükşehir olan kentlerin yanı sıra diğer büyükşehir belediyelerinden de Kocaeli’nin tecrübelerin faydalanıyor. Bu sizin başarınız, Büyükşehir Belediyemizin özellikle İzmit Körfezi’nde gerçekleştirdiği Su Kalitesi İzleme Çalışmaları, Deniz Dibi Tarama Malzemesinin Çevresel Yönetimi Çalışmaları, Balıklandırma Çalışmaları ve İzmit Körfezi’nde Meydana Gelen Değişimlere Yönelik Yürütülen Bilimsel Çalışmalar kentimizin, Marmara’nın ve Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli projeler. Bu projelerle birlikte havada, karada, denizde yürüttüğümüz denetimlerde hayati önem taşıyor.” dedi.

DENETİMLERDE TAVİZ YOK

Genel Sekreter Bayram,”İzmit Körfezi etrafında 9 adet atık su arıtma tesisi yaptık. Bu arıtma tesisleriyle artık kirli sular denize gitmiyor. Marmara Denizi’ne gelen gemilerin atıkları ise düzenli olarak kontrol ediliyor. Çevre denetimlerinde kimseye taviz veremeyiz. ‘Ağaç yaşken eğilir’’ anlayışıyla çocuklarımıza yönelik çevre eğitimleri veriyoruz. Bu kapsamda anaokulu çağındaki minik öğrencilerimizi atık yağlar, piller, elektronik atıklar gibi geri dönüşümü olan maddelerin depolandıkları atık getirme merkezlerini gezdirerek çevre bilincini çocukken aşılıyoruz. Hakikaten çok değerli hizmetlerde bulunuyorsunuz. Kendinizi öyle sıradan masanın çevresi kadar olan, insanlar olarak görmeyin. Yaptığınız işler her tarafı etkiliyor İyi bir ekibiz, bu ekibin gücünü daha da arttıracağız. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak hedefimiz yapılan işi daha kaliteli, daha sürdürülebilir hale getirmek” dedi.

#

08 Şub 2018 - 11:50 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler