Kocaman; SÜREÇ HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN

Dün yaşanan Ak Parti ve MHP arasındaki Cumhur İttifakının yankıları devam ediyor. Gündeme adeta bomba gibi düşen ittifak krizinde ardı ardına açıklamalar geliyor.

Dün gündeme adeta bomba gibi düşen ittifak krizinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “yerel seçimde ittifak yok” diye açıklama yapmış ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “herkes kendi yolu” diyerek karşılık vermişti. Yaşanan bu olayların ardından ilimizde de her iki partiden peş peşe sert açıklamalar geldi.

KOCAMAN SÜREÇ HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN

Yaşanan ittifak krizinin ardından siyasi nezaket içerisinde bir açıklama yapan Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, “ Takdir şüphesiz genel merkezimizin. Biz 24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi teşkilat çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizi etkileyen bir durum değil, biz seçimler yarın olsa hazırız. Şu an sadece genel merkezden gelecek takvimi bekliyoruz. Bizim siyaset anlayışımız toplumun tüm kesimlerine ulaşmak. Süreç hepimiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

#

24 Eki 2018 - 23:56 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler