Başiskele Sahili´nde Sanat Müziği Rüzgarı Esti

“Mesafe Sanata Engel Değildir” 2020 Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında önceki akşam da Başiskele Sahili’nde sanat müziği rüzgarları esti.

Başiskele Sahili´nde Sanat Müziği Rüzgarı Esti
Haber albümü için resme tıklayın

Kontrollü Sosyal Hayat döneminde tüm tedbirleri alarak sürdürülen yaz etkinliklerinde bu güne kadar Türk Halk Müziği konserlerinden, Urfa Sıra gecelerine, Erzurumlu Aşıklardan, Türk Sanat Müziğine kadar her kesime hitap eden bir yaz akşamları esintisi sürüyor.

Her hafta Salı ve Cuma akşamları özellikle program gerçekleştiren Başiskele Belediyesi Başiskele Sahili’ne kurduğu sahne ile sahilde seyre gelen hava almaya çıkan tüm komşularına müzik ziyafeti yaşatıyor.

ÇOK YAŞA BAŞİSKELE

Maske, sosyal mesafe ve kurallarına riayet edilmesi için etkinlik alanında Zabıta Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri de hazır bulundu. Etkinlik alanında belirli noktalara dezenfektan üniteleri yerleştirildi. Vatandaşların oturma düzenleri sosyal mesafe kurallarına göre ayarlanırken, maskesiz hiç kimse etkinlik alanına alınmadı.

#

28 Ağu 2020 - 22:39 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler