"Başiskelemiz´e ve Hemşehrilerimize Gönülden Bağlıyız"

Başiskele Belediye Başkanımız M. Yasin Özlü, mahalle ziyaretleri kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Başiskeleli hemşehrilerinin talep, öneri ve görüşlerini yerinde dinlemeye devam ediyor.

"Başiskelemiz´e ve Hemşehrilerimize Gönülden Bağlıyız"
"Başiskelemiz´e ve Hemşehrilerimize Gönülden Bağlıyız"
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Doğup büyüdüğü Başiskele’ye ve hemşehrilerine gönülden bağlı olan Başkan M. Yasin Özlü, sık sık her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek belediye hizmetlerinde daha güzel işler yapabilmek için yerinde istişarelerde bulunuyor. Katılımcı belediyecilik anlayışıyla ihtiyaçları yerinde tespit etmek, talepleri de birinci ağızdan dinlemek amacıyla yürüttüğü mahalle gezilerini son olarak Yeşilyurt Mahallesi ve Barbaros Mahallesi’nde gerçekleştiren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Koronavirüs salgını dolayısıyla temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Başiskele Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili sohbet eden Özlü, hemşehrilerin talep ve önerilerini de not alarak, çözümü için ilgili müdürlüklere talimat verdi.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN KATILIMCI BELEDİYECİLİK VURGUSU

Her zaman esnaf ve vatandaşlarla iç içe olmaya büyük özen gösterdiklerini söyleyen Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Bütün dünyamızı etkisi altına alan Kovid-19 virüsü, hepimizi birbirimizden uzaklaştırdı. Hemşehrilerimizle tokalaşmayı, kucaklaşmayı, hep birlikte oturup doyasıya çay içip sohbetler etmeyi çok ama çok özledik. Fakat salgına rağmen tedbirlerimizi alarak hemşehrilerimizin talep ve önerilerini almak, fikir alışverişinde bulunmak için sık sık sahaya indik, yüz yüze görüştük. Ayrıca periyodik olarak vatandaşlarımızla internet üzerinden sosyal medya hesaplarımızla halk buluşmaları yaptık. Katılımcı belediyecilik anlayışıyla her türlü şartlar altında her yaştan ve her kesimden vatandaşımızın fikirlerini alarak ilçemizi birlikte yönetmenin gayreti içinde olduk. Her bir vatandaşımızın talep ve önerisi bizim için çok kıymetli. Gönülden bağlı olduğumuz ilçemize ve hemşehrilerimize hep birlikte güzel işler ve hizmetler yapmaya devam edecek, gönül köprülerimizi her daim güçlü ve sağlam tutacağız.” dedi.

#

08 Nis 2021 - 18:05 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler