BAŞKAN HÜRRİYET, HATİCE TEYZENİN OKUMA-YAZMA HEYECANINA ORTAK OLDU

Başkan Hürriyet, Okuma Yazma öğrenenlerin heyecanına ortak oluyor

BAŞKAN HÜRRİYET, HATİCE TEYZENİN OKUMA-YAZMA HEYECANINA ORTAK OLDU
BAŞKAN HÜRRİYET, HATİCE TEYZENİN OKUMA-YAZMA HEYECANINA ORTAK OLDU
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Önceki gün gerçekleştirdiği Akmeşe ziyaretinde, mahalle konağında hizmet veren İZMEK’e de uğrayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, okuma yazma eğitimi gören 70 yaşındaki Hatice Ocakoğlu’nun heyecanına ortak oldu.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Akmeşe ziyaretinde mahalle konağında yer alan Akmeşe İZMEK’i ziyaret etti. Mefruşat, giyim, iğne oyası, el nakışı ile okuma yazma eğitimlerinin verildiği ve yaklaşık 200 kursiyerin eğitim gördüğü Akmeşe İZMEK’te Başkan Hürriyet kursiyerlerle bir araya gelerek öneri, talep ve şikâyetlerini dinledi. Kursiyerlerin yoğun ilgisi ve sevgisi karşısında teşekkürlerini sunan Başkan Hürriyet, kendisine gelen öneri ve talepleri tek tek not aldırarak yakından ilgileneceğini ifade etti.

Birlikte Okudular

Başkan Hürriyet’in en heyecanlandığı bölüm ise okuma yazma eğitiminin verildiği sınıf oldu. 8 kişinin eğitim gördüğü ve Halk Eğitim Merkezi hocalarından Fatma Yörük’ün öğretmenliğini yaptığı sınıfta Başkan Hürriyet 70 yaşındaki Hatice Ocakoğlu ile birlikte eğitim kitabı okudu. Hatice teyzenin takıldığı yerlerde devreye giren Başkan Hürriyet, Hatice teyzenin okuma yazma heyecanına ortak oldu.

#

20 Şub 2020 - 14:12 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler