BLD. Derincespor Yönetiminden Başkan Aygün´e Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti

Sarı Lacivertli Yönetimden Ziyaret

Kentimizi misli.com 3. Lig 1. Grup’ta başarıyla temsil eden Belediye Derincespor ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken yönetim kurulu da Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen görüşmeye Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe, yönetim kurulu üyeleri Abdurrahman Kaya, Mahmut Koyun, Haşmet Uçar, Recep Kaçmaz, Mustafa Polat, Osman Cömert, Kenan Öge, Eren Kazgan, Murat Subası, Ethem Olgun, Savaş Eminoğlu, Arif İpek ve Adem Kırak katıldı.

Başkan Aygün’e Plaket Takdimi

Belediye Derincespor camiasının ilçeyi temsil noktasında çok önemli bir görev üstlendiğini belirten Başkan Aygün, konuklarına teşekkür ederek “Her zaman yanlarında olduğumuz takımımızın başarılarını sezonun ikinci yarısında da sürdüreceğine olan inancım tam” dedi. Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe de devre arası yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdiği Başkan Aygün’e kulübe olan katkıları dolayısıyla teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu.

#

22 Oca 2021 - 17:45 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler