Büyükşehir’den 2’nci ‘’Şifa Veren Ele Vefa Futbol Şöleni’’

Kocaelispor tarihinde ün yapmış futbolcularla geçen yıl ilk defa yapılan ve geleneksel hale gelen Şifa Veren Ele Vefa Futbol Şöleni’nin 2’incisi düzenlenecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye ve tüm dünyada ciddi bir salgın olarak adlandırılan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen COVID 19 pandemi sürecinde azim, özveri ve gayretle gece gündüz demeden mücadele eden sağlık çalışanlarına yönelik motivasyon etkinliklerine devam ediyor. Kocaelispor tarihinde ün yapmış futbolcularla geçen yıl ilk defa yapılan ve geleneksel hale gelen Şifa Veren Ele Vefa Futbol Şöleni’nin 2’incisi düzenlenecek.

DOSTLUK TEMASINDA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 salgını nedeniyle yoğun emek ve fedakarlıklarda bulunan sağlık çalışanlarına, güvenlik ve temizlik personeline motivasyon amaçlı spor etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, özellikle sağlık çalışanlarının aileleriyle birlikte sosyal etkileşimin ve dayanışmanın arttırılacağı aile ortamında gerçekleşecek. Etkinliğin dostluk temasında, şölen havasında geçmesi bekleniyor

EFSANE KARMA VE SAĞLIK ÇALIŞANLARI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından ilki geçen yıl yapılan etkinlik bu yıl 9 Haziran tarihinde Sanayi Mahallesi Doğal Çim Futbol Sahası’nda saat 20.00’de organize edilecek. Futbol etkinliğinde Kocaeli’de görev yapan sağlık çalışanları ile Kocaelispor efsane futbolcularıyla karşı karşıya gelecek.

07 Haz 2021 - 15:40 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler