Darıca Gençlerbirliği Zonguldak'tan turlayarak döndü! "2-3"

Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçında Darıca Gençlerbirliği deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşılaştı.

90 dakika boyunca çok etkili bir futbol ortaya koyan Darıca Gençlerbirliği karşılaşmayı 3-2 kazandı ve adını dördüncü tura yazdırdı.

ELİF VE DEPREMZEDELER İÇİN

Zonguldak Devrek İlçe Stadı’ndaki mücadelenin ilk yarısında çok etkili olan Darıca Gençlerbirliği 29’da Nebi Tiryakioğlu, 45’te de Berat Eyüpoğlu’nun golleri ile soyunma odasına 2-0 önde girdi. Atılan gollerin ardından sarı yeşilli futbolcular gol sevincinde, İzmir’de depreminde Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 65 saat sonra çıkan 3 yaşındaki Elif’in, İtfaiye Onbaşı Muammer Çelik’in parmağını tuttuğu o anı hatırlattı.

ZONGULDAK'IN İLK GOLÜ İZMİTLİ OKTAY’DAN GELDİ

Zonguldak Temsilcisi ikinci yarıya üç oyuncu değişikliği ile başladı. Dakikalar 60’ı gösterdiğinde ev sahibi ekibin İzmitli futbolcusu, Kocaelispor’da da forma giyen Oktay Pop attığı golle farkı 1’e indirdi. (1-2) Kalan sürede iyi savunma yapan ve hızlı ataklarla sonuca gitmek isteyen Darıca Gençlerbirliği bitime 4 dakika kala Berkan Akdeniz’in kendi kalesine attığı golle skoru 3-1’e getirdi. Uzatmaların son anlarında ev sahibi ekibin Tezcan ile bulduğu penaltı golü sadece skoru değiştirdi ve Darıca Gençlerbirliği üst ligdeki rakibini 3-2 yenerek kupanın dışına gönderdi.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 3. TUR MAÇI

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: 2

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: 3

STAT: Zonguldak Devrek

HAKEMLER: Serkan Gürbüz***, Mustafa Onur Özgenç***, Ahmet Deveci***

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan*, Yılmaz* (Dk. 77 Tezcan*), Ahmet Hakan* (Dk. 70 Yiğit), Batuhan* (Dk. 46 Sezer*), Hüseyin**, Muhammed Yasir* (Dk. 46 İlker*), Oktay Pop***, Olcay* (Dk. 46 Ramazan*), Murat Türkkan*, Berkan**, İhsan Furkan Deniz**

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Ali Alper***, Atakan*** (Dk. 74 Metin**), Berat**** (Dk. 88 Halil İbrahim?), Ahmet Özer***, Alperen Can***, Erdem*** (Dk. 68 Selman**), Furkan***, Yusuf***, Nebi Tiryakioğlu***, Fahrettin***, Ahmet Kutluer*** (Dk. 68 Bilal**)

GOLLER: Dk. 29 Nebi, Dk. 45 Berat, Dk. 77 (KK) Berkan (Darıca) Dk. 60 Oktay Pop, Dk. 90+ 4 (P) Tezcan (Zonguldak)

SARI KARTLAR: Dk. 52 Sezer, Dk. 88 Tezcan (Zonguldak), Dk. 68 Erdem, Dk. 73 Baha, Dk. 83 Metin (Darıca)

#

05 Kas 2020 - 18:49 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler