Gölcükspor’da yeni teknik adam

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar sonucu taraftarlarını üzen Gölcükspor’da teknik ekipte değişiklik yaşandı. Eser Kardeşler Gölcükspor’un yeni teknik direktörü oldu

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Gölcükspor’da arka arkaya alınan kötü sonuçlar sonunda teknik ekipte değişiklikler yaşandı. Teknik direktör Adil Kuru’nun takımı bırakmasından sonra yönetim Eser Kardeşler ile anlaştı. Kardeşler’in yardımcılıklarını ise Bülent Biçer, Zafer Yavuz, Hakan Sakarya ile Kaleci antrenörü ve Eren Demir yapacak.

#

09 Mar 2021 - 20:11 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler