HALK OYUNLARI EMEKÇİLERİ BU SOKAKTA YAŞAYACAK

Halk oyunları emekçilerine güzel bir hatıra bırakmak ve halkı mutlu etmek isteyen İzmit Belediyesi, Yahya Kaptan Palmiye Sokak’ta elektrik trafosunun duvarlarına halk oyuncularını resmetti

HALK OYUNLARI EMEKÇİLERİ BU SOKAKTA YAŞAYACAK
HALK OYUNLARI EMEKÇİLERİ BU SOKAKTA YAŞAYACAK
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Yaşamının önemli bir bölümünde halk oyunlarına emek veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kültürel değerleri korumakta ve yaşatmakta kararlı olduğunu birçok projeyle ortaya koyuyor. Önemli yatırımların yanı sıra sosyal adımlar ve sanatsal çalışmalarla da halka hitap eden başkan Hürriyet bu kez halk oyunları emekçilerine dikkat çekecek sanatsal bir çalışma yaptırdı.

Emekçilere Hatıra

Pandemi sürecinde halk oyunları emekçilerinin çektiği zorluğa değinen İzmit Belediyesi halk oyunlarına gönül verenlere anı bırakmak ve vatandaşın gülümsemesini sağlamak adına Yahya Kaptan Palmiye Sokak’ta elektrik trafosuna duvar boyama çalışması yaptırdı. Fırçasını ve boyaları alarak duvar başına geçen duvar boyama sanatçısı Ecaterina Nicolau çalışmasını bitirdiğinde herkesin beğenisini kazanan bir resim ortaya çıktı.

Bir Tutam Mutluluk

Halkı mutlu etmek istediklerini kaydeden Ecaterina Nicolau, “Gülümse İzmit sloganıyla yola çıktık. Halkı mutlu etmek, gülümsetmek istiyoruz. Pandemi döneminde en azından bu kadar mutluluk verebiliyorsak ne mutlu bize. Umarım halkımız da yaptığımız çalışmayı beğenir. Şu ana kadar aldığımız tepkiler çok güzel. Herkes beğenerek karşılıyor. Başkanımıza da bu imkanı tanıdığı için teşekkür ediyorum” dedi.

#

28 Nis 2021 - 22:46 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler