HÜRRİYET’İN DESTEK VERDİĞİ BARIŞ’A HALUK LEVENT SÜRPRİZİ

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in, tedavi masraflarını karşılamak üzere el emeği ürünlerini satması için stant temin ettiği 13 yaşındaki Barış’ı AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent ziyaret etti

HÜRRİYET’İN DESTEK VERDİĞİ BARIŞ’A HALUK LEVENT SÜRPRİZİ
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ’Langerhans hücreli histiositoz’ hastalığıyla mücadele eden 13 yaşındaki Derinceli Barış Altun’a, el emeği ürünlerini satabilmesi için 23 Haziran ile 7 Temmuz tarihleri arasında Sanat Sokağı’nda stant desteği verdi. İzmit Sanat Sokağı’ndan geçerken, Barış’ın el emeği bileklikleriyle süslediği standa uğrayan vatandaşlar, bilekliklerden satın alarak Barış’a destek oluyor.

7 Temmuz’a Kadar Sanat Sokağı’nda

Sanat Sokağı’nda el emeği ürünlerini sergileyen Barış, ilk satış gününde büyük bir sürpriz yaşadı. Barış’ın el emeği ürünlerini sattığını öğrenen AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent, İzmit’e gelerek Barış’a destek oldu. Haluk Levent ile birlikte güzel bir gün geçirerek satış yapan küçük Barış’ın mutluluğu gözlerinden okundu. 7 Temmuz’a kadar Sanat Sokağı’ndaki İzmit Belediyesi standında el emeği bilekliklerini satacak olan Barış, elde edeceği geliri tedavi ve eğitim masrafları için kullanacak.

#

24 Haz 2021 - 17:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler