İYİ PARTİ KARTEPE'DE MUHTARLARI ZİYARET EDİYOR

İYİ Parti Kartepe İlçe Teşkilatı, Pandemi ile mücadele de en ön safta olanlardan Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunuyor.

İYİ PARTİ KARTEPE'DE MUHTARLARI ZİYARET EDİYOR
İYİ PARTİ KARTEPE'DE MUHTARLARI ZİYARET EDİYOR
Haber albümü için resme tıklayın

Muhtar ziyaretlerine, Geçtiğimiz hafta FSM Muhtarı Alaattin Küçük'ü makamında ziyaret ederek başlayan İYİ Parti Kartepe İlçe Teşkilatı, Dumlupınar Muhtarı İbrahim Kır ve Ertuğrulgazi Muhtarı Yücel Turak'ı ziyaret ederek devam etti. Kısa süre içerisinde Kartepe'nin 32 Muhtarını da ziyaret edeceklerini belirten İlçe Başkanı Tamyüksel; "Muhtarlarımız görev yaptıkları mahallelerin ve o mahallede yaşayan vatandaşların bir nevi abisi, ablası, kardeşi gibidirler. Derdi, sıkıntısı olanında, sevinci olanında ilk ulaştığı kişiler muhtarlarımızdır. Ha keza tüm dünya'yı etkisi altına alan pandemi ile mücadele ederken de, kendi sağlıklarını hiçe sayarak mücadelenin en ön saflarında yer alanlar yine muhtarlarımızdı. Bizlerde; hem mahallelerimiz ile ilgili son durumun fotoğrafını net ortaya çıkarabilmek, hem de pandemi döneminde ortaya koydukları cansiperane mücadeleden dolayı kendilerine Kartepeli tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür etmek adına muhtarlarımızı ziyaret ediyor, hal hatır soruyoruz. İYİ Parti Kartepe ailesi olarak, Vatandaşımızın yaşadığı sıkıntıları yakından teşhis etmeye ve akabinde çözüm yolları üretmek adına çalışmaya devam edeceğiz." Kartepe Belediyesinde çalışmakta olan işçilerin sözleşme dönemi ile ilgili de konuşan Tamyüksel "Bildiğiniz gibi Kartepe Belediyesinde; işveren ile işçiler sözleşme döneminde anlaşamamış, süreç arabulucu vasıtası ile devam ettirilmekte idi. Bu süreçtede bir uzlaşı sağlanamadığını, işçilerin grev oylamasına gideceğinide üzülerek takip etmekteyiz. Umarız; Belediyemiz ve idareciler; işçimizi böyle bir açmazın içine sürüklenmeden, uzlaşmanın bir yolunu bulurlar. Ekonomik şartların bu denli zorlaştığı günlerde, işçinin greve çıkarak üç kuruş maaşından da olmasını hiç kimse istemez. Sebep olan hiç kimsede bunun altından kalkamaz" dedi.

#

03 Şub 2021 - 00:06 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler