İzzet Erdem ifadeyi verdi

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında MHP Kocaeli il teşkilatında patlayan video skandalı adeta bomba etkisi yaratmıştı

Dönemin MHP il sekreteri olan İzzet Erdem’in bir vatandaşla yaptığı pazarlık internete düşmüş ve peşinden 7 Ocak’ta Erdem görevinden alınmıştı.

İl başkanı Aydın Ünlü’nün da adının karıştığı bu rüşvet pazarlığı videosu yargıya taşınmış ve taraflar birbirlerinden şikayetçi olmuştu.

Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı’da olayla ilgili soruşturma açarak olayda adı geçen kişilerin ifadelerini almaya başladı.

Kocaeli Cumhuriyet Savcısı olan ve son kararname ile Van Erciş’e savcı olarak atanan Ayhan Ataman’ın yürüttüğü soruşturmada olayın baş kahramanlarından olan MHP eski il sekreteri İzzet Erdem avukatı olan ve bu olaylardan sonra MHP il başkanlığı görevinden istifa eden Doğan Bekiroğlu ile beraber 19 Haziran Cuma günü savcıya giderek ifade verdi.

İzzet Erdem’in savcıya olayla ilgili nasıl bir ifade verdiği bilinmiyor.

#

20 Haz 2020 - 14:25 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler