Kızını arayıp intihar etti!

Alınan bilgiye göre Kartepe Ataevler Mahallesinde tek başına yaşayan ismi ve yaşı henüz öğrenilemeyen bir kişi, telefonla kızını arayıp intihar edeceğini söyledikten sonra pompalı tüfekle intihar etti.

Kızını arayıp intihar etti!
Haber albümü için resme tıklayın

Çevredekilerin silah sesini duyması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde sağlık ekiplerinin yapmış olduğu kontrollerde şahsın yaşamını yitirdiği belirlendi. Emekli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen talihsiz adamın, bir süre önce eşinden boşandığı ve bunalıma girdiği için intihar ettiği öne sürüldü. Şahısın intihar etmeden önce kızlarından birini aradığı ve intihar edeceğini söyledikten sonra telefonu kapatarak olayı gerçekleştirdiği belirtildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

#

28 Kas 2019 - 22:54 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler