KOCAELİ SPOR DA BEKLENMEYEN SONUÇ

2. Lig Beyaz Grup'ta Play-Off hattında yer alan hedefini sezon sonunda 1.lig olarak belirleyen temsilcimiz Kocaelispor sahasında oynadığı maçta Amed Sportif Faaliyetler'i konuk etti.

KOCAELİ SPOR DA BEKLENMEYEN SONUÇ
KOCAELİ SPOR DA BEKLENMEYEN SONUÇ
Haber albümü için resme tıklayın

Temsilcimiz mücadeleyi 2-1 kaybederek Play-Off yarışında avantajı kaybetti

ŞOK BİR GOL YEDİK

Ligde Play-Off hattını garantilemek isteyen temsilcimiz Kocaelispor haftanın sonucu merakla beklenen maçında sahasında Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya geldi. Maçın 11.dakikasında kullanılan serbest atışın devamında Amed Sportif Faaliyetler Sinan ile golü buldu ve öne geçti. Kocaelispor bu devrede Yiğitali'nin frikiği ve Murat Cem Akpınar ile gole çok yaklaştı ancak skoru değiştiremedi. İlk yarı konuk takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

BATUHAN'IN GOLÜ YETMEDİ

Maçın ikinci yarısında teknik direktör Mustafa Reşit Akçay Bahri ve Bahattin'i oyuna sürerek başladı. Murat Cem ve Batuhan ile kaleyi yoklayan temsilcimiz 76.dakikada yine Sinan'ın attığı gole engel olamadı ve 2-0 geriye düştü. Bu golden iki dakika sonra Batuhan'ın kafa vuruşunda yan direğe çarpan toğ ağlarla buluştu ve temsilcimiz farkı 1e indirmeyi başardı. Son bölümde Bahattin ve Batuhan Er'in kafa vuruşuyla gole yaklaşan temsilcimiz skoru değiştirmedi ve sahasında önemli bir maçtan puan alamadan ayrıldı.

STAT: Kocaeli Stadyumu

HAKEMLER: Adnan Deniz Kayatepe**, Mutlu Çiğdem**, Mert Baykal**

KOCAELİSPOR: Bayram**, Semih*(Dk 46 Bahri Can**), Taha Batuhan**, Kemal Can**, Musa**, Murat Cem**, Mesut** (Dk 80 Yılmaz*), Yiğitali* (Dk 46 Bahattin*), Batuhan**, Burak Süleyman*, Mustafa Tahir* (Dk 72 Dilaver*)

AMED SPORTİF FAALİYETLER: Abdullah**, Ümit**, Bünyamin**, Serkan**, Emrah**, Erman**, Sinan***, Oğuzhan** (Dk 85 Cerem Talha*), Halil İbrahim** (Dk 86 Deniz), Mesut** (Dk 68 Zeki**), Mehmet Sıddık** ( Dk 90+3 Muhlis)

GOLLER: Dk 78 Batuhan Er (Kocaelispor)

Dk 11 ve 76 Sinan (Amed Sportif)

SARI KARTLAR: Dk 12 Semih, Dk 33 Mesut, Dk 82 Bahri Can (Kocaelispor)

Dk 68 Oğuzhan (Amed Sportif)

TOPLU SONUÇLAR

KOCAELİSPOR 1-2 Amed Sportif

İnegölspor 0 - 2Ankara Demirspor

Gümüşhanespor 0 - 4 Şanlıurfaspor

Zonguldak Kömürspor 1-0 Uşakspor

Manisa FK 1-1 24 Erzincan

Çorum FK 3-0 Kahramanmaraşspor

Afyon Afjetspor 2-0 Sancaktepe FK

Sarıyerspor 1-4 Hekimoğlu Trabzon

Niğde Anadolu FK 2-2 Ergene Velimeşespor

GELECEK HAFTANIN MAÇLARI

Kahramanmaraş - Kocaelispor

Şanlıurfaspor - Sarıyerspor

Ankara Demirspor - Niğde Anadolu FK

Sancaktepe FK - İnegölspor

Uşakspor - Gümüşhanespor

Hacettepespor - Zonguldak Kömürspor A.Ş

Hekimoğlu Trabzon - Manisa FK

24 Erzincanspor - Çorum FK

#

24 Mar 2021 - 17:12 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler