Körfezli genç futbolcu hayatını kaybetti.

Körfez Hacı Osman Mahallesi’bde oturan ve Çamlıtepespor’da amatör olarak futbol oynayan 20 yaşındaki Enis Kapçak, tedavi gördüğü hastanede iç kanama geçirerek hayatını kaybetti.

Körfezli genç futbolcu hayatını kaybetti.
Haber albümü için resme tıklayın

Alınan bilgilere göre lösemi hastası olan ve tedavisi devam eden, çevresinde hayat dolu yapısı ile tanınan Enes Kapçak, bir fabrikada çalışıyor ve amatör ligde de futbol oynuyordu.

Tedavisi için Umuttepe Hastanesi’ne yatan genç, rahatsızlandı ve yapılan tetkik sonrasında iç kanama geçirdiği öğrenildi. Medikal Park Hastanesi’ne sevk edilen Enis Kapçak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve sabaha karşı yoğun bakımda hayatını kaybetti.

AK Parti İlçe yöneticisi ve önceki dönem Belediye meclis Üyesi adayı olan Abdullah Kapçak’ın yeğeni, Mehmet Kapçak’ın 6 çocuğundan bir olan Enis Kapçak, Hacı Osman Mahallesi Bağdat Camii’nde kılınacak olan öğlen namazı sonrasında İlimtepe Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

#

18 Eki 2020 - 14:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler