Bağdatspor’da KANPARA dönemi

Bağdatspor’da yeni Başkan Burak Kanpara oldu.

İlimizin köklü kulüplerinden Bağdatspor’da mevcut başkan Levent Urak işlerinin yoğunluğu nedeni ile yetkiyi Başkanvekili Burak Kanpara’ya bıraktı. Burak Kanpara yeni sezonun başlangıç tarihi belli olur olmaz çalışmalara sıkı bir şekilde başlayacaklarını ifade etti ve şehrin bilinen teknik ekibi ve futbolcuları ile başarıya ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Aynı zamanda çok sıkı bir Kocaelispor taraftarı olan Kanpara, bugüne kadar Bağdatspor’a için yaptığı hizmetlerden ötürü Levent Urak ile eski başkan ile yöneticilerine teşekkür etti.

17 Nis 2021 - 16:25 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler