Futbol takımından dua desteği

Kaleci antrenörü olarak görev yapan Nihat Köksal’ın eşi olan Gül Köksal’ın yaşam mücadelesi devam ederken Engin Korukır ve takımdan destek geldi

Körfez İlimtepe Mahallesi’nde oturan ve Gebze’de bir paketleme fabrikasında çalışan Gül Köksal (58) mola sırasında rahatsızlandı. Beynine kan pıhtısı atan Gül Köksal, önce Gebze Devlet Hastanesi’ne ardından da Yalova’da özel bir hastaneye sevk edildi ve yoğun bakıma alındı.

Antalya’da Serik Belediyespor Futbol Takımı’nda kaleci antrenörü olarak görev yapan Nihat Köksal’ın eşi olan Gül Köksal’ın yaşam mücadelesi devam ederken futbol takımı oyuncuları, teknik kadrosu ve Teknik Direktör Engin Korıkır toplanarak dua edip, geçmiş olsun mesajı ilettiler.

2 çocuk annesi olan Gül Köksal’ın uyutularak tedavisi sürerken, futbol takımından gelen dua ve geçmiş olsun mesajı Köksal ailesine moral oldu.

#

22 Eki 2020 - 19:13 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler