KOCAELİ SPOR DA ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI BELLİ OLDU

Kocaelispor TFF’nin kararıyla resmen şampiyon ilan edilmiş kent farklı bit havaya bürünmüştü. Taraflar şampiyonluk kutlamalarının ne zaman olacağı merak konusuydu.

KOCAELİ SPOR DA ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI BELLİ OLDU
KOCAELİ SPOR DA ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI BELLİ OLDU
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez’de gemi turu ile başlayacak olan şampiyonluk kutlamaları stadyumda son bulacak

Kocaeli Spor TFF’nin resmi açıklamasıyla şampiyon ilan edilmişti. Taraftarlar şampiyonluk kutlamalarını merakla bekliyordu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez, şampiyonluk kutlamaları ile ilgili Seka Maide restaurantta ortak bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

ŞAMPİYONLUK ŞEHRİMİZE YAKIŞTI

Basın açıklamasını okuyan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, “Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Yönetim Kurulu Covid 19 pandemi süreci nedeniyle 2. Lig, 3. Lig ve Spor Toto Bölgesel Amatör liglerinin oynatılmamasına karar vermişti. TFF Yönetim Kurulu'nun dün yaptığı toplantı sonrası yapılan açıklamayla lig liderleri şampiyon ilan edilmiştir. Böylece TFF 3. Lig 2. Grup'ta yer alan ve en yakın rakibine 14 puan fark atarak liderlik koltuğunda yer alan gururumuz Kocaelispor’umuzun 2019-2020 sezonu lig şampiyonluğu tescil edilmiştir. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz, şampiyonluk kutlamalarını Kocaelispor kulübümüzle, taraftarlarımızla birlikte Kocaeli’mize yakışır. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın Kocaelispor’a vermiş olduğu destek tüm Kocaeliler tarafından bilinmektedir. İnşallah bu destek büyüyerek devam edecektir” dedi.

ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI PAZAR GÜN YAPILACAK

Şampiyonluk kutlamalarının bu Pazar günü yapılacağını belirten Gündoğdu, “12 Temmuz Pazar günü Kocaelispor Başkanımız ve kıymetli yöneticileri, Kocaelispor futbolcuları ve kıymetli aileleri, spor camiamızın ve taraftarlarımızın güzide temsilcileri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın Maide restoranda buluşacaklar, oradan hep birlikte marinaya geçeceklerdir. Gemi turumuz marina iskele alanında başlayacak olup; Kocaelispor gemimize eşlik eden teknelerle, kayıklarla birlikte coşkulu bir Körfez turu gerçekleştirilecektir. Tahir Büyükakın Başkanımızın ve Kocaelispor Başkanımız Hüseyin Üzülmez ’in gemi içerisinde atacağı işaret fişeği ile birlikte şehrimizin farklı noktalarından havai fişek gösterileri yapılacaktır” dedi.

GEMİ TURUNDAN SONRA STADYUMA

Gündoğdu, “Çok değerli Kocaelispor taraftarları Hodri Meydan, sahil boyunca ellerindeki meşalelerle Kocaelispor Gemimizdeki coşkuya ortak olacaklardır. Körfezdeki gemi turumuzun ardından Kocaelispor Futbolcularımızın, yöneticilerimizin ve Tahir Başkanımızın yer aldığı topluluk Kocaelispor’umuz için hazırlanan üstü açık otobüse geçerek Şehir turu atacak ve büyük bir coşkuyla stada doğru gidilecektir. Bu esnada uygun sayıda biletli Kocaelisporlu taraftarımızın, sosyal mesafe ve sağlık tedbirlerine riayet edilerek Kocaelispor Stadyumuna girişlerine izin verilecektir. Böylece Stadyum kutlamaları başlayacaktır. Kocaelispor Stadyumunda akşam saatlerinde yerel sanatçı konserleri başlayacak olup, Kocaelispor’umuzun şampiyonluk öyküsünü anlatan videolar ve röportajlar yayınlanacak; ardından Kıraç konseriyle devam edilecektir” dedi.

Ayrıca stada 3 bin kişi alınacağını da belirttiler.

ŞAMPİYONLUK SERGİSİ YARIN

Cuma günü yürüyüş yolunda sergilenecek sergiye değinen Gündoğdu, “Stadyum içerisinde büyük bir görsel şölen eşliğinde, Kocaelispor’umuza yakışan bir şampiyonluk kutlamasına hep beraber şahitlik edeceğiz. Takımımızın esas kahramanları olan futbolcularımızla birlikte muhteşem bir kupa töreni gerçekleştirerek, Kocaelispor şampiyonluk kutlamalarını sonlandıracağız. Ayrıca Cuma günü saat 14.30’da Yürüyüş Yolu Sabri Yalın Parkında Şampiyonluk Yolu Sergisi lansmanı gerçekleştirilecektir. Burada Kocaelispor tarihine dair önemli dönüm noktaları ile bu sezon kazanmış olduğumuz lig şampiyonluğunun süreci görsellerle anlatılarak; genelde kentimizde özelde gençlerimize Kocaelispor bilinci oluşturmayı amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

ÜZÜLMEZ, “SÖZ VERİYORUM 2. LİGDE DE ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür eden Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez, “ Dağ gibi arkamızda duran başkanımız sayesinde rakipler öünde adeta 3-0 önde başladık. Ligin bitimine 5-6 hafta kala şampiyon olacağız demiştik ve bugün şampiyon bir takımız. Bizlerle beraber savaşan taraftarlar derneğimize, Kocaelispor için kalbi atan basın mensuplarımıza, tüm camiamıza herkese gönülden teşekkür ediyoruz. Haftalar önce şampiyonluğu ilan edeceğimizi biliyordum. Bu takım marka takımdır her zaman şampiyonluk hedefimizdir. Bu takımın kurulmasında çok büyük eneği geçen ilk teknik direktörümüz Engin Korukır’a, mevcut antrenörümüze ve ismini daha saymadığım onca kişiye teşekkür ediyorum. Gelecek sezon 2.ligde sezonun bitimine 5-6 hafta kala şampiyon olacağımıza dair söz veriyorum. Şehrimize yakışan bir şampiyonluk kutlaması yapacağız. Taraftarlarımıza bir rica olacak, lütfen sosyal mesafe, bakanlığın ikazlarına uyması gerekiyor. Sıkıntı çıkamamasını temenni ediyorum. En ufak bir terslik ile ülke gündemine gelebiliriz. Lütfen duyarlı ve hassasiyetli olalım, taraftarlarımızın bu çağrılarımıza uymasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

PROGRAM AKIŞI

GEMİ PROGRAMI

19:00 YEMEK

20:00 GEMİ TURU

21:00 ÜSTÜ AÇIK OTOBÜS İLE ŞEHİR TURU

22:15 STADA GELİŞ

00:00 PROGRAM SONU

STAD PROGRAMI

19:00 SEYİRCİLERİN STADA GİRİŞİ

20:00 KONSERLER VE GÖRSEL ŞÖLENLER

21:30 KIRAÇ KONSERİ

22:30 KUPA TÖRENİ

00:00 PROGRAM SONU

#

09 Tem 2020 - 12:42 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler