KOCAMAN´DAN KARTEPE ÜLKÜ OCAĞINA ZİYARET

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Ülkü Ocakları Başkanı Muhammed Bekir Dülger ve yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

31 Mart yerel seçimleri sonrasında Kartepe Belediye Başkanı seçilen Av.M.Mustafa Kocaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kartepe Ülkü Ocakları Kartepe İlçe Başkanı Muhammed Bekir Dülger ve yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Kocaman’a AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın da eşlik etti.

KARTEPE’DE YAŞAMAK AYRICALIKTIR

Ziyarette Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, Ülkü Ocakları Başkanı Dülger’e kar tanesi hediye ederken “Allah hayırlı ve başarılı hizmet etmeyi nasip etsin” dedi. Ülkü Ocakları gençleriyle bir araya gelen Kocaman “Sizlerle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Kartepe’de yaşamak ayrıcalıktır. Bizler her zaman bir aradayız. Kutlu dava için gençlerimiz sokakta vakit geçirmek yerine kutlu davaya hizmet etmektedirler. Sizlerin bu duyarlılığından dolayı memnuniyet duyuyorum” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI ÜLKEMİZ İÇİN KAZANÇTIR

“Yıllar öncesinde bizler de sizlerin yerindeydik” diyen Belediye Başkanı Kocaman “Şimdi belediye başkanı olarak hizmet etmek nasip oldu. Kim ne derse desin Türkiye ilerlemektedir. Siz gençlerimiz, geleceğimize en güçlü şekilde sahip çıkacaksınız. Belediye başkanlığı makamı hizmet etmek yeridir. Sizin gibi gençlerimizin ülke sorunlarıyla ilgilenmesi bizlere gurur ve güven veriyor. Geleceğimizi şuurlu, kendini bilen, kendini en iyi şekilde yetiştiren tarihini iyi bilen bir gençliğe, yani sizlere emanet edeceğiz. Cumhur ittifakı liderlerimizim öncülüğü, tecrübesi ve örnek devlet adamlıkları sayesinde ülkemiz için önemli bir kazançtır. Birliğimiz, beraberliğimiz sevincimiz daim olsun inşallah. Kartepe hepimizin sizlerin düşünceleri bizler için çok önemlidir. İstişare ve Kartepemiz için önerilere 7/24 her zaman açığız” açıklamasında bulundu. Ziyaretten dolayı Kartepe İlçe Başkanı Muhammed Bekir Dülger, Belediye Başkanı Kocaman’a teşekkür etti.

#

10 Tem 2020 - 23:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler