Zeybek, yöresel lezzet elçisi oldu

AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Av.Emine Zeybek, Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği’ne üye kadınlar tarafından hazırlanan ilimize özel lezzetleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıdı.

ZEYBEK’TEN DESTEK

AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, kadın girişimcilere pozitif ayrımcılığı her fırsatta gösteriyor. Kadınların üretmesini ve hem aile hem de ülke ekonomisine katkı sunmasını her zaman desteklediğini belirten Zeybek, bir süre önce Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği’ne yaptığı ziyarette, burada kadın girişimcilerin ürettiği lezzetleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyacağını söylemişti. Kadın üreticilere sözünü tutan Zeybek, önceki gün içinde ayva reçeli, tarhana, zeytinyağı, erişte, Kandıra yoğurdu, pişmaniye ve Eşme ayvası gibi ilimizde yetişen ve kadın girşimciler tarafından hazırlanan birer sepeti Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Partili kadın milletvekillerine dağıttı. Sepetteki hediyeler arasında Çenesuyu ile Karamürsel gazozu da bulundu. Hediyeleri alan vekiller çok mutlu oldu. Zeybek, “Hem kadınlarımızın üretime katılıp, ülke ekonomisine katkı sunmasından hem de ilimize ait lezzetlerin kadınlarımızın elinden tanıtılmasından büyük mutluluk duyuyorum. Marmara Kadınlar Birliği Kooperatifi çatısı altında buluşan bütün kadınlarımızı tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Kadınlarımıza her platformda destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.

#

23 Eki 2020 - 17:34 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler