Yıldızlı’dan ilk açıklama...

CHP Kocaeli İl Yönetimi, CHP Kartepe ilçe Başkanı Tevfik Mayda ve yönetimini görevden aldı. Görevden alınma ile ilgili konuşan CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, “Kartepe’deki yetersizlikleri ne yazık ki çözüme kavuşturamadık” dedi

CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu geçtiğimiz akşam olağanüstü toplanarak, parti disiplin kurallarını çiğneyen Kartepe İlçe Başkanı Tevfik Mayda ve ilçe yönetiminin tamamını görevden aldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı şunları kaydetti; “Partimizin iktidar yürüyüşü için tüm kademelerimiz ile yoğun mesai harcıyoruz. Kartepe İlçe Başkanımız Tevfik Mayda ve ilçe yöneticilerimiz birbirinden kıymetli isimler. Ancak bölgedeki çalışmalar hakkında uzun zamandır yaptığımız takiplerle elde ettiğimiz rapor sonuçlarına göre Kartepe’deki yetersizlikleri ne yazık ki çözüme kavuşturamadık.

“KONGREYE GİDİLECEK”

Yaptığımız görüşmelerin ve oluşturduğumuz her yeni çalışma planının sonuçsuz kalması sebebiyle, yeni bir yönetim ile devam etmenin partimizin iktidar yürüyüşü için daha sağlıklı olacağına il yönetimi olarak karar verdik. Bundan sonraki süreçte 5 gün içerisinde il yönetim kurulu olarak ilçe yönetimine kayyum atayacağız. Atanan kayyum 30 gün içerisinde ilçe örgütümüzü kongreye götürecektir. Tevfik başkanımıza ve tüm yöneticilerimize bugüne kadar ki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.”

#

03 Eyl 2021 - 13:36 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sizin Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sizin Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sizin Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sizin Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket 2024 31 Mart ta Yapılacak Yerel Seçimlerde Hangi Siyasi Parti nin Belediye Başkan Adayına Oy Vereceksiniz
Tüm anketler